Over Dynamic Webdesign

Dynamic Webdesign is een ICT-bedrijf, gevestigd in Mill. Wij ontwikkelen, beheren en onderhouden professionele en betaalbare websites die voldoen aan de eisen van deze tijd. Door gebruik te maken van een "no nonsense" techniek worden onze websites sneller weergegeven en zijn deze beter toegankelijk voor alle internet gebruikers. We hebben een flexibele opstelling en heel veel ervaring met het ontwerpen en programmeren. 

Specialisme in vormgeving èn techniek: Niet alleen voorzien wij uw website van een prachtig grafisch ontwerp, ook zorgen wij ervoor dat achter deze vormgeving solide en beproefde technieken schuil gaan.

Voor klein èn voor groot: Dynamic Webdesign bouwt zowel eenvoudige low-budget websites als uitgebreide Webshops, beide eventueel met een Inhoud Beheer Systeem(CMS) voor eenvoudig tekstueel onderhoud.

Maatwerk: Met een servicegerichte 'no-nonsense' aanpak proberen wij de sfeer van een bedrijf te vertalen naar een website. Ons doel is om websites te realiseren die werken. Wij zien het ontwikkelen van een website dan ook altijd als maatwerk; bedacht en gebouwd voor uw klanten en met de uitstraling die bij uw organisatie past. Uw klant moet uiteindelijk de website bezoeken, gebruiken en uw onderneming ervaren.